Problemen zijn groeikansen!

Workshop: Heel je innerlijk kind

Vrijdagavond t/m zondagmiddag. Data nog niet bekend, je kunt altijd contact opnemen!

De locatie voor deze workshop is intern en volledig verzorgd in De Glind, een klein dorpje bij Amersfoort. Als je mee wilt doen laat het ons dan zo snel mogelijk weten in verband met onze optie op de ruimte. De totale kosten zijn € 450,= .  Je schrijft in door storting van € 150 ,= onder vermelding van jouw naam + Innerlijk Kind, maand en jaar op reknr. 3966.20.620 Rabobank Hoorn t.n.v. Vlot en van Diepen. Het overige bedrag € 300,=  dient vóór aanvang van de workshop betaald te zijn. Het is bij ons altijd mogelijk om een betalingsregeling af te spreken. Bij annulering tot 2 weken voor de training wordt het cursusgeld terug gestort minus de inschrijfkosten (voor de locatie). Als het niet doorgaat krijg je alles teruggestort. Een  voorbereidende opdracht, de routebeschrijving en eventuele verdere bijzonderheden worden met de bevestiging meegestuurd. Als je meer info wilt kun je altijd bellen, mailen en/of een uitgebreide folder aanvragen.


Het Innerlijk Kind is een deel van jezelf. Wanneer je terugdenkt aan gebeurtenissen uit je kindertijd; de leuke en minder leuke dingen, dan voel je je weer net als toen. Iedere ervaring blijft bewust of onbewust in je herinnering. Je draagt diverse Innerlijke Kinderen met je mee; speels, magisch, boos en vaak ook een gekwetst kind.

Als je gekwetste Innerlijke Kinddelen in je draagt zijn er vaak ook overtuigingen ontstaan zoals “Ik ben niet goed genoeg” of “Het is allemaal mijn schuld”. Deze belemmerende kernovertuigingen bepalen hoe we denken, voelen en handelen en hoe we met anderen omgaan. Ze roepen sterke gevoelens van woede, verdriet en angst op. Zelfs als we schijnbaar alles hebben – maatschappelijk aanzien, een goede relatie, waardering en respect van onze naasten, een carrière – dan nog missen we het vermogen om te genieten en in onszelf te geloven.”

Heel je Innerlijk Kind

Door contact te maken met je Innerlijke Kinddelen kan je deze leren respecteren en begrijpen. Het is belangrijk om de emotionele lading te verwerken. Als volwassene heb jij het vermogen om de oude gebeurtenissen en de emoties die daar aan verbonden zijn een plek te geven. Emoties die als kind ondragelijk voelden zijn nu wel hanteerbaar. Zelfafwijzing verandert in acceptatie en liefde voor jezelf als je je Innerlijke Kind bevrijdt van de belemmerende kernovertuigingen.

Wie zin heeft in een aantal dagen pittig persoonlijk werk, met veel lijfoefeningen en waarin veel emoties gedeeld kunnen worden is welkom.

Copyright © 2007 Vlot & van Diepen. Powered by EM & Quisscit