Problemen zijn groeikansen!

Workshop Boosheid

WORKSHOP VAN BOOSHEID NAAR POSITIEVE KRACHT
 
Een workshop voor mensen die issues hebben met boosheid 

Vrijdagavond t/m zondagmiddag. Data nog niet bekend, je kunt altijd contact opnemen!

Als boosheid niet geuit mag of kan worden onderdrukken we ons zelf. De boosheid wordt opgespaard, onderdrukt of gericht op zichzelf of anderen. Er is vaak angst voor de kracht van deze opgespaarde woede die men in zich voelt, bang de controle over zichzelf te verliezen en “het beest” naar buiten te laten komen. Als boosheid langdurig en herhaald wordt onderdrukt ondermijnt het je energie en maakt depressief. Maar ook als je je boosheid ongericht en ongecontroleerd uit brengt dit schade toe aan jezelf en je omgeving.

In deze 2½ daagse workshop leren we je op verschillende manieren contact maken met je boosheid en deze constructief te uiten. Omdat het ontladen van boosheid vaak gepaard gaat met angst voor controle verlies en afwijzing, zorgen we met elkaar voor een veilig werkklimaat door het maken van afspraken o.a. over de begrenzing van het uiten van woede.

De kracht van boosheid is een natuurlijke grensafbakenende kracht die je laat ervaren wie jij bent. De energie die dan weer vrij door kan stromen is het je weer toe-eigenen van jouw positieve kracht. Het toelaten van deze gevoelens verbind je weer met de hartstocht voor het leven en laat je glanzen.

De locatie voor deze workshop is intern en volledig verzorgd in De Glind, een klein dorpje bij Amersfoort. Als je mee wilt doen laat het ons dan zo snel mogelijk weten in verband met onze optie op de ruimte. De totale kosten zijn  € 450,= . Je schrijft in door storting van € 150 ,= onder vermelding van jouw naam + Boosheid, maand en jaar op reknr. 3966.20.620 Rabobank Hoorn t.n.v. Vlot en van Diepen. Het overige bedrag € 300,=  dient vóór aanvang van de workshop betaald te zijn. Het is bij ons altijd mogelijk om een betalingsregeling af te spreken. Bij annulering tot 2 weken voor de training wordt het cursusgeld terug gestort minus de inschrijfkosten (voor de locatie). Als het niet doorgaat krijg je alles teruggestort. De routebeschrijving en eventuele verdere bijzonderheden worden met de bevestiging meegestuurd. Als je meer info wilt kun je altijd bellen, mailen en/of een uitgebreide folder aanvragen.


Copyright © 2007 Vlot & van Diepen. Powered by EM & Quisscit