Problemen zijn groeikansen!

Vrouwenzomerweek op Lesbos

 

10 DAAGSE WORKSHOP VROUWENKRACHT: WILD, WIJS EN HEEL

WILD.WIJS EN HEEL gaat over het hervinden en volgen van je eigen natuurlijke, vreugdevolle, wilde, wijze stroom van voelen, intuïtie en weten. Ooit heb je deze authentieke stroom verlaten en is ‘beschaving’ (lees goedkeuring krijgen) je doel geworden. Deze workshop nodigt je uit om jouw heldinnentocht te maken; om dat waarin je niet bent gevoed en wat je nog niet geleefd hebt, te (her)vinden, te erkennen, te helen en je eigen kleuren weer te laten sprankelen. Diep in je eigen wildernis wacht jouw innerlijke schat, je stralende kostbare Zelf, op bevrijding. Op deze innerlijke reis ontmoet je schaduwdelen, uitdagingen, vreugde, opdrachten, helpers en schatten. We werken vanuit je eigen thema’s met betrekking tot authentiek zijn en maken daarbij gebruik van: verhalen, visualisaties, energie en lijfwerk, tekenen en het delen van ervaringen. We doen een maanritueel en werken veel in de natuur.

De workshop wordt gegeven door Afra van Diepen en Marianne Diederiks. We verblijven 8 dagen op het zonnige eiland Lesbos in Griekenland en er zijn 2 cursusdagen in Nederland. Tsichrada op Lesbos is een heerlijk rustig dorpje direct aan het strand waar we al eerder met onze deelneemsters mochten genieten van de Griekse gastvrijheid en de prachtige natuur. Het programma biedt volop aandacht en voeding voor lichaam en ziel en vindt plaats tussen het ontbijt en de lunch en 1 x een avond. De middagen en avonden zijn vrij om te genieten van je vakantie op het eiland. We zorgen voor één beschikbare auto per 4 personen.

Voor we naar Lesbos gaan is er een ontmoetingsdag op zondag 10 mei 2015 en na de reis is er een afsluitingsdag op zondag 28 juni 2015. Het cursusgeld voor deze 10 dagen bedraagt €1385,= (o.v.b. van prijsstijgingen). Inbegrepen zijn: organisatie, reader, begin- en einddag in Nederland, workshop op Lesbos, korte reading of healing op jouw thema, vliegreis, gezamenlijke auto’s, overnachtingen inclusief ontbijt en lunch en een feestelijk diner op de laatste avond op Lesbos.

 

Als je mee wilt gaan laat het ons dan z.s.m. weten in verband met het boeken van vliegtuig, auto’s en appartementen (vóór februari 2015). Bij inschrijving daarna worden de kosten mogelijk hoger. Je schrijft in door een mail met je naam en adresgegevens te sturen naar afra@vlotenvandiepen.nl én storting van € 750,= onder vermelding van je naam + WWH 2015 op rek.nr.: NL73 RABO 0150 8708 92 t.n.v. A.C.M. van Diepen e.o. Als je voor 1 januari 2015 inschrijft krijg je € 50,= korting. Het overige bedrag á € 635,= of € 585,= (bij korting) dient vóór 15 april 2015 betaald te zijn. Bij annulering tot 6 weken voor de workshop wordt het cursusgeld terug gestort minus de € 750,= inschrijfkosten (vliegtuig en appartement). Als de workshop niet doorgaat storten we het hele bedrag weer terug.

Contactgegevens

Afra: tel.: 06 26162566, email: afra@vlotenvandiepen.nl  

Marianne: tel.: 06 51922506, email: info@derivier.nl   website: www.derivier.nl

 

 


Copyright © 2007 Vlot & van Diepen. Powered by EM & Quisscit